News Flash:

Ficatei de pui cu sos de rosii - FOTO

12 Ianuarie 2012
2268 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g ficatei de pui
2 linguri de ulei
apa
3-4 rosii decojite
2 linguri de bulion
verdeata
piper
sare

Mod de preparare:


Spala bine 500 gr ficatei de pui, lasa-i sa se scurga, apoi trage-i in tigaie in 2 linguri ulei, la sfarsit adauga o cana-o cana si jumatate apa. Cand s-au patruns bine, pune 3-4 rosii decojite si tocate si 2 linguri de bulion (sau renunta la rosii si bulion si foloseste conserva de tomate intregi sau bucatele, asta daca esti in criza de timp). Acopera oala cu un capac si lasa ficateii 10-15 min la foc potrivit, astfel incat sa se joace putin in tigaie cu rosioarele. La final condimenteaza mancarica si presara niste verdeata pentru decor.
De obicei, ficateii de pui in sos de rosii se servesc alaturi de piure de cartofi sau paste fierte, amestecate cu telemea de vaca. Se pot consuma si separat, cu salata de varza.
Reteta recomandata de Craita.

Citeste si Salata de varza si rosii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


ulei apa decojite bulion verdeata piper sare paste fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2348 viz    0 com
3248 viz    0 com
7382 viz    0 com
2732 viz    0 com
1523 viz    0 com
1946 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019915 (s)