News Flash:

Ficatei de pui cu sos de rosii

28 Ianuarie 2012
1722 Vizualizari | 0 Comentarii
Ficatei de pui cu sos de rosii
Ingrediente:

500 g ficatei de pui
2 linguri de ulei
apa
3-4 rosii
2 linguri de bulion
verdeata
piper
sare

Mod de preparare:

Spala bine 500 gr ficatei de pui, lasa-i sa se scurga, apoi trage-i in tigaie in 2 linguri ulei, la sfarsit adauga o cana, o cana si jumatate apa. Cand s-au patruns bine, pune 3-4 rosii decojite si tocate si 2 linguri de bulion (sau renunta la rosii si bulion si foloseste conserva de tomate intregi sau bucatele, asta daca esti in criza de timp). Acopera oala cu un capac si lasa ficateii 10-15 min la foc potrivit, astfel incat sa se joace putin in tigaie cu rosioarele. La final condimenteaza mancarica si presara niste verdeata pt decor.
Se poate servicu cu piure de cartofi sau paste fierte amestecate cu telemea de vaca, se poate manca si simpla alaturi de paine si salata de varza.
Ficatei de pui cu sos de rosii pregatiti de Craita.

Citeste si Salata cu varza si rosii
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei apa rosii bulion verdeata piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1951 viz    0 com
1418 viz    0 com
1208 viz    0 com
1608 viz    0 com
1381 viz    0 com
1577 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014604 (s)