News Flash:

Ficatei de pasare cu ciuperci la tigaie

26 Aprilie 2012
9022 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ficatei cu ciuperci la tigaie
Ingrediente:

500 g ficatei de pasare proaspeti
500 g ciuperci champignon
o ceapa galbena sau rosie
1 pahar de vin alb
busuioc
2 rosii potrivite (sau cateva rosii cherry)
3-4 frunze de salata verde

Mod de preparare:

Se calesc ficateii cu ciupercile intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline. Dupa 5 minute se adauga si ceapa la calit. Dupa ce scade apa (de la ciuperci) se adauga un pahar de vin alb pentru un gust deosebit si cateva frunze de busuioc pentru aroma. Se ia de pe foc si se adauga deasupra rosiile taiate cuburi.
Pe o farfurie intinsa se aseaza frunzele de salata, iar deasupra lor se pune compozitia gatita.
Ficatei cu ciuperci la tigaie recomandati de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci champignon ceapa galbena rosie vin alb busuioc rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7947 viz    0 com
4482 viz    0 com
7979 viz    0 com
5667 viz    0 com
3167 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019687 (s)