News Flash:

Ficatei cu usturoi la ceaun

29 Martie 2012
3553 Vizualizari | 0 Comentarii
Ficatei de pui cu usturoi la ceaun
Ingrediente:

500 g ficatei de pui
4 linguri ulei
6 catei usturoi
apa
piper
sare

 
Mod de preparare:

Ficateii se spala, se curata de pielite, se potrivesc de piper si sare si se pun in uleiul incins din ceaun. Dupa cateva minute se pune usturoiul pisat si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mic, cu capac. Din cand in cand se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se lipi de ceaun. Cand apa a scazut mult, se mai puen putin usturoi, iar dupa cateva minute se opreste focul. Ficateii se pot servi cu mamaliga.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei usturoi apapipersare mamaliga
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011845 (s)