News Flash:

Ficat de pui la tigaie, cu vin alb

2 Martie 2012
5397 Vizualizari | 0 Comentarii
Ficat de pui la tigaie cu vin alb
Ingrediente:

500 g ficat de pui
sunculita taraneasca (kaiser sau ceva putin afumat)
cativa catei de usturoi
ulei pentru prajit
jumatate de pahar de vin alb
cimbru (optional)
 
Mod de preparare:
 
Curata si spala ficatul cu o seara inainte. Pune-l la frigider in lapte pana a doua zi. Caleste putin sunculita impreuna cu usturoiul zdrobit. Adauga apoi bucatile de ficat si lasa sa prinda putina culoare. Toarna vinul alb, adauga si cimvrul si amesteca. Lasa focul mic cand pregatesti ficatul, sub capac, pentru a scadea lichidul. In final, scoate ficatul, iar in zeama ramasa adauga putin amidon pentru a se lega sosul. Se poate servi ficatul cu piure de cartofi.
Ficat de pui cu vin alb recomandat de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sunculita taraneasca usturoi ulei vin alb cimbru
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021173 (s)