News Flash:

Ficat de pui la cuptor

8 Ianuarie 2013
3462 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g ficatei de pui
3 linguri ulei
100 ml suc de rosii
3 catei usturoi
3 linguri de apa
1 legatura patrunjel
condimente
sare
piper

Mod de preparare:


Se iau ficatei de pui si se spala bine, apoi se pun intr-o sita sa se usuce bine. Se ia o tava pentru cuptor, se tapeteaza cu hartie de copt apoi se pun uleiul, apa si ficateii. Peste ei se pun condimentele, sarea, piperul si apoi sucul de rosii. Se dau la cuptor pentru 45 minute si la final adaugam usturoiul pisat si la servire patrunjelul tocat marunt si cateva frunze mai mari pentru ornament.
Puteti folosi o tava cu capac pentru a nu murdari cuptorul. Ficateii se pot servi cu pilaf de orez, piure, legume mexicane, salata de legume, orez sarbesc etc.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei catei usturoi apa patrunjel condimente sare piper sita cuptor piure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1797 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020046 (s)