News Flash:

Ficat de pui in aspic

20 Decembrie 2011
2800 Vizualizari | 0 Comentarii
Ficat de pui in aspic
Ingrediente:

200 g ficat de pui
2 morcovi
o foaie de dafin
2 fire de patrunjel
sare

Mod de preparare:

Mia intai se pregateste ficatul de pui. Se curata de pielite, se desface in bucatele si se pune la fiert in jur de 10 minute, in apa cu sare si o foaie de dafin. Spre final se pun morcovii, taiati marunt, si patrunjel, tocat foarte marunt. Dupa aceea se pregateste aspicul. Cand este gata, se toarna peste ficateii de pui, se pune in forme si se da la racit. La final, cand s-a racit, aspicul se rastoarna pe un platou intins.

sursa reteta si fotografie: gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi patrunjel sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2849 viz    0 com
2805 viz    0 com
2192 viz    0 com
1707 viz    0 com
3649 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 27 queries | Mysql time :0.017624 (s)