News Flash:

Ficat de porc prajit

29 Mai 2014
1607 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g ficat de porc
3 cepe mari
50 ml vin
50 ml apa
4-5 linguri ulei
3 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Calesc ceapa foarte putin, adaug ficatul taiat bucati, spalat si scurs de apa. Las 5 minute sa se caleasca impreuna, adaug usturoiul pisat, apa si vinul. Cand ficatul este patruns, condimentez cu sare si piper dupa gust. Servim cu mamaliguta si salata sau muraturi.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ficat ficat prajit retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1004 viz    0 com
1623 viz    0 com
1148 viz    0 com
1174 viz    0 com
1173 viz    0 com
956 viz    0 com
1280 viz    0 com
1332 viz    0 com
1202 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013055 (s)