News Flash:

Ficat de porc prajit

29 Mai 2014
1671 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g ficat de porc
3 cepe mari
50 ml vin
50 ml apa
4-5 linguri ulei
3 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Calesc ceapa foarte putin, adaug ficatul taiat bucati, spalat si scurs de apa. Las 5 minute sa se caleasca impreuna, adaug usturoiul pisat, apa si vinul. Cand ficatul este patruns, condimentez cu sare si piper dupa gust. Servim cu mamaliguta si salata sau muraturi.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ficat ficat prajit retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1043 viz    0 com
1682 viz    0 com
1201 viz    0 com
1213 viz    0 com
1208 viz    0 com
978 viz    0 com
1311 viz    0 com
1392 viz    0 com
1246 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 28 queries | Mysql time :0.016870 (s)