News Flash:

Ficat cu ciuperci

19 Mai 2011
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
Ficat cu ciuperci
Ingrediente: 600 g ficat de vita 400 g ciuperci 20 g ghimbir 100 ml vin 1 leg de ceapa verde 50 ml ulei sare piper Mod de preparare: Ficatul de vita se spala, se sterge si se taie pe lungime in fasii de circa 1 cm grosime, dupa care se sterg din nou. Ficatul bine sters se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se condimenteaza si se pune in cuptor 15 minute. Intre timp, ciupercile se curata, se taie in 4 sau in functie de marime, se calesc intr-o tigaie cu ulei, se adauga ghimbirul feliat subtire si ceapa verde taiata ineluse, apoi se condimenteaza totul. Ficatul se scoate din cuptor, se pune peste ciuperci, se stropeste cu vin si se caleste totul acoperit, la foc mic, circa 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cafea mocca ciuperci almette
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5360 viz    0 com
1179 viz    0 com
4460 viz    0 com
3556 viz    0 com
5104 viz    0 com
1167 viz    0 com
4142 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020340 (s)