News Flash:

Ficat bavarez

4 August 2011
1497 Vizualizari | 0 Comentarii
Ficat bavarez
Ingrediente: 2 cepe 40 g untura 500 g ficat de porc sau de vita 2 linguri de faina 250 ml supa fierbinte de cubulete sau Knorr 2 linguri de otet aromatic sare piper alb un varf de cutit de zahar Mod de preparare: Untura se topeste intr-o tigaie mai mare, se pune ceapa tocata marunt si se caleste 5 minute (pana devine aurie). Se taie ficatul fasii subtiri si se pune in tigaie peste ceapa, lasand sa se caleasca 3-4 min, continuand sa se amestece. Se presara deasupra faina si imediat se adauga supa fierbinte si otetul aromatic. Se amesteca bine totul si se lasa sa fiarba 5 minute la foc moderat. Se adauga sare, piperul si zaharul, se mai lasa un clocot doua si se serveste imediat. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive anghila faina otet aromatic sunca slaba rosie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1598 viz    0 com
886 viz    0 com
1913 viz    1 com
1307 viz    0 com
2081 viz    0 com
969 viz    0 com
1131 viz    0 com
1182 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019087 (s)