News Flash:

Fetuccini Carbonara

28 Aprilie 2011
1506 Vizualizari | 0 Comentarii
Fetuccini Carbonara
Ingrediente: Aluatul: 1 ou faina cit cuprinde putina apa sare Sosul: 1 ceapa calita 50 ml smantana 100 gr. parmezan ras 100 gr. panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele 2 galbenuse de ou sare, piper, nucusoara Mod de preparare: 1 ou, faina, apa, sare / aluatul se framinta, se lasa la cald 30 minnute Se trece prin masina pina obtinem o foaie subtire, apoi se trece prin parte masinii care face fetuccini. Se lasa la uscat 15-30 minute. Aveti nevoie de un sos facut din: 1 ceapa calita 50 ml smantana 100 gr. parmezan ras 100 gr. panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele 2 galbenuse de ou sare, piper, nucusoara Se fierb fetuccini cam 5 minute in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu sosul. Se presara deasupra verdeata si parmezan si se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3116 viz    0 com
1205 viz    0 com
7322 viz    0 com
1019 viz    0 com
7208 viz    0 com
1132 viz    0 com
871 viz    0 com
1021 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018394 (s)