News Flash:

Fetuccini Carbonara

28 Aprilie 2011
1598 Vizualizari | 0 Comentarii
Fetuccini Carbonara
Ingrediente: Aluatul: 1 ou faina cit cuprinde putina apa sare Sosul: 1 ceapa calita 50 ml smantana 100 gr. parmezan ras 100 gr. panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele 2 galbenuse de ou sare, piper, nucusoara Mod de preparare: 1 ou, faina, apa, sare / aluatul se framinta, se lasa la cald 30 minnute Se trece prin masina pina obtinem o foaie subtire, apoi se trece prin parte masinii care face fetuccini. Se lasa la uscat 15-30 minute. Aveti nevoie de un sos facut din: 1 ceapa calita 50 ml smantana 100 gr. parmezan ras 100 gr. panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele 2 galbenuse de ou sare, piper, nucusoara Se fierb fetuccini cam 5 minute in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu sosul. Se presara deasupra verdeata si parmezan si se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3268 viz    0 com
1284 viz    0 com
7557 viz    0 com
1129 viz    0 com
7464 viz    0 com
1241 viz    0 com
955 viz    0 com
1150 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 25 queries | Mysql time :0.015063 (s)