News Flash:

Fettuccini cu dovlecei

15 Iunie 2011
925 Vizualizari | 0 Comentarii
Fettuccini cu dovlecei
Ingrediente: 400 gr paste fettuccini 2 buc. piept de pui, dezosat 400 gr ciuperci 200 gr branza mozzarela 250 gr dovlecei 2 cepe mici 200 gr smantana grasa ulei de masline sare piper busuioc Mod de preparare: Pastele fettuccini se fierb in apa cu sare si se scurg. Pieptul de pui se taie fasiute lungi si subtiri, la fel ca si dovleceii si impreuna se pun la prajit. Intr-o tigaie se prajeste ceapa tocata marunt, ciupercile tocate, pana se rumenesc, apoi se adauga smantana si se amesteca mereu. Se asezoneaza cu sare, piper, busuioc si se adauga puiul prajit cu dovleceii. Peste toate amestecate se adauga pastele fettucini scurse de zeama. Intr-o tava se pune toata compozitia, se rade mozzarella si se da la cuptor 2-3 minute, pana cand se topeste. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza mozzarela paste nuci pecan scrumbie afumata cafea daneza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1335 viz    0 com
2304 viz    0 com
1540 viz    0 com
1192 viz    0 com
1241 viz    0 com
1927 viz    0 com
1052 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1866 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021277 (s)