News Flash:

Fettuccine cu scoici si busuioc

1 Septembrie 2011
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Fettuccine cu scoici si busuioc
Ingrediente: 300 g fettuccine 2 catei de usturoi 2 rosii tocate 2 cani de boabe de porumb 1 lingura de ulei de masline 4 linguri de busuioc tocat 200 g scoici sare Mod de preparare: Scoicile se fierb, dar nu prea mult. Se umple o oala cu apa plata si, cand clocoteste, se adauga pastele. Se lasa la fiert circa opt-zece minute. Dupa ce au fiert, se scurg de zeama si se clatesc cu apa rece. Intr-o tigaie mare se calesc usturoiul pasat, rosiile, porumbul, uleiul de masline si busuiocul. Se adauga si scoicile si se lasa sa se inabuse, acoperind tigaia cu un capac. Se pun apoi pastele, se amesteca bine, se condimenteaza cu sare si se servesc imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene usturoi rosii placinte paprika
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017046 (s)