News Flash:

Fettuccine cu piept de pui si parmezan

30 Mai 2012
6380 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 bucati piept de pui taiat fasii
200 g fettuccine
2 linguri ulei de masline
2 linguri sos pesto
200 g smantana
parmezan dat prin razatoare

Mod de preparare:


Prima data se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timpse rumeneste pieptul de pui in ulei incins, amestecand constant timp de 5 minute. Adaugam sosul pesto, smantana si sare dupa gust. Reducem focul la minim si mai lasam 5 minute, pana se ingroasa un pic sosul. Scurgem pastele si le amestecam cu sosul. Punem pastele in boluri si servim cu parmezan presarat.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fettuccine sos pesto smantana parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015146 (s)