News Flash:

Fettuccine cu crab

25 Iulie 2011
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
Fettuccine cu crab
Ingrediente: 500 g carne crab gatita 3 linguri unt 3 linguri faina ½ lingurita sare 2 cani lapte 250 g fettuccine patrunjel proaspat tocat Mod de preparare: Untul se pune pe foc mic cu faina si sarea si se amesteca pana la omogenizare. Se toarna treptat laptele si se fierbe pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga carnea de crab si patrunjelul. Se pastreaza cald. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Se clatesc si se scurg apoi se asaza pe un platou. Se toarna sosul deasupra si se servesc. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fettuccine patrunjel lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

999 viz    0 com
1756 viz    0 com
1175 viz    0 com
2846 viz    0 com
1346 viz    0 com
1627 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014322 (s)