News Flash:

Fettuccine asortate

23 August 2011
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7564 RON (+0.0026)
USD: 4.2005 RON (-0.0008)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Fettuccine asortate
Ingrediente: 200 g ardei verde taiat fasii 200 g ardei rosu taiat fasii 400 g broccoli 200 g dovlecel taiat in 4 pe lungime si apoi in jumatati 200 g bostanel taiat in 4 pe lungime si apoi in jumatati 200 g morcov taiat fasii 450 g paste fettuccine 600 g sos de branza 3 linguri de unt 3 linguri ulei de masline 250 g sunca taiata fasii Mod de preparare: Intr-o oala se topesc 6 linguri de unt. Se adauga 6 linguri de faina si se lasa 2 minute amestecand cu un tel mic. Apoi se pune 600 ml de lapte omogenizat si se aduce aproape de fierbere. Se opreste focul si se adauga 170 g de branza Fontiana amestecand bine. Se asezoneaza cu sare si piper. Intr-o tigaie mare se pun la foc mare untul si uleiul de masline in care se calesc legumele si sunca. Intre timp se fierb pastele. Pastele se amesteca cu legumele si sunca peste care se adauga sosul de branza. Pentru servire se presara parmezan ras. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oregano uscat paste serbet morcovi carnati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1279 viz    0 com
2888 viz    0 com
1768 viz    0 com
1238 viz    0 com
1963 viz    0 com
1223 viz    0 com
1193 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023312 (s)