News Flash:

Fettuccine asortate

23 August 2011
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Fettuccine asortate
Ingrediente: 200 g ardei verde taiat fasii 200 g ardei rosu taiat fasii 400 g broccoli 200 g dovlecel taiat in 4 pe lungime si apoi in jumatati 200 g bostanel taiat in 4 pe lungime si apoi in jumatati 200 g morcov taiat fasii 450 g paste fettuccine 600 g sos de branza 3 linguri de unt 3 linguri ulei de masline 250 g sunca taiata fasii Mod de preparare: Intr-o oala se topesc 6 linguri de unt. Se adauga 6 linguri de faina si se lasa 2 minute amestecand cu un tel mic. Apoi se pune 600 ml de lapte omogenizat si se aduce aproape de fierbere. Se opreste focul si se adauga 170 g de branza Fontiana amestecand bine. Se asezoneaza cu sare si piper. Intr-o tigaie mare se pun la foc mare untul si uleiul de masline in care se calesc legumele si sunca. Intre timp se fierb pastele. Pastele se amesteca cu legumele si sunca peste care se adauga sosul de branza. Pentru servire se presara parmezan ras. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oregano uscat paste serbet morcovi carnati
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1160 viz    0 com
2773 viz    0 com
1647 viz    0 com
1149 viz    0 com
1854 viz    0 com
1135 viz    0 com
1122 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017491 (s)