News Flash:

Fasole verzi puse pe iarna

16 August 2012
2198 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

900 gr fasole verde
7 ardei iuti rosii
7 catei usturoi
3 1/2 lingurita seminte de mustar
3 1/2 lingurite seminte de marar
5 cani otet balsamic alb
5 cani apa
1/2 cana sare pentru muraturi

Mod de preparare:

Pune fasolea in borcanele fierbinti si apoi adauga in fiecare borcan 1 piper, 1 catel de usturoi taiat in sferturi, 1/2 lingurita seminte de mustar, 1/2 lingurita seminte de marar si ardeiul iute.

Pune intr-o oala otetul, 5 cani de apa si sarea pentru muraturi. Lasa la fiert pana da in clocot. Toarna lichidul in borcane, elimina bulele de aer si apoi sigileaza. Lasa borcanele in apa fiarta 10 minute.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde usturoi apa borcanele oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3197 viz    0 com
2285 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020145 (s)