News Flash:

Fasole verde cu usturoi - Reteta de post, usor de facut

1 Mai 2017
7645 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

aprox. 500 g fasole verde
1 ceapa mica
putin ulei
2-3 catei de usturoi
patrunjel verde

Mod de preparare:


Spalam fasolea bine, rupem capetele si o taiem bucati (sau o rupem). Incingem uleiul intr-o cratita cu peretii mai grosi si calim ceapa tocata marunt. Adaugam fasolea, putina sare si atat. Punem capacul si lasam sa se faca la foc mic. Nu se adauga apa deloc. Daca vreti puteti pune putina vegeta. La sfarsit zdrobim usturoiul, adaugam putina apa si punem mujdeiul peste fasole. Adaugam si patrunjelul verde tocat.
Amestecam usor, lasam sa stea cateva minute si servim cu mamaliguta.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole aita retete post retete fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023240 (s)