News Flash:

Fasole verde cu usturoi

5 Aprilie 2011
4550 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole verde cu usturoi
Mod de preparare al acestei retete de post: Se curata si se taie bucatele fasolea, dupa care se pune intr-un vas. Se adauga putina apa, pentru ca fasolea sa fiarba mai mult in abur (se pune capac la cratita) la foc mic. Ceapa tocata se inabusa in ulei si se lasa atat cat sa-si dezvolte aromele fara a se ingalbeni, apoi se adauga fasolea fiarta. Se lasa sa se prajeasca si fasolea putin. Se opreste focul si se adauga sare, facultativ otet diluat cu o lingura apa, verdeata (marar, patrunjel sau busuioc) si mujdei de usturoi. Ingredientele acestei retete de post: 1 kg fasole verde 1 ceapa 100 ml ulei 1 legatura de marar, cativa catei de usturoi Sare 1 lingurita de otet
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole verde usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1469 viz    0 com
1402 viz    0 com
2982 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013549 (s)