News Flash:

Fasole verde cu piept de pui

18 Noiembrie 2013
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g fasole verde Bonduelle
300 g ciuperci Champignon
un ardei rosu
un piept de pui
100 ml ulei de masline
sare
piper
condimente aromate de Provence
200 g cascaval
o lingura de mix de legume deshidratate fara sare
 
Mod de preparare:

Se trage fasolea verde la tigaie intr-o picatura de ulei de masline, timp de cca 10 min, la inceput acoperim tigaia, apoi luam capacul si potrivim de sare si condimente. Cand scade tot sucul lasat in tigaie si fasolea este moale adaugam cascavalul dat prin razatoare. Rasturnam fasolea fierbinte intr-un castronel captusit cu folie de aluminiu si dam forma unui cuib ajutandu-ne de o lingura. Dam la frigider cateva minute sa se raceasca.

Intre timp calim la foc iute, intr-o picatura de ulei de masline, cca. 10 min. ,ciupercile curatate si taiate felii subtiri, cu tot cu picioruse si ardeiul taiat rondele subtiri, adaugam si un praf de mix de legume deshidratate, sare si condimente dupa gust. Desertam din tigaie pe o farfurie si pregatim tigaia cu un strop de ulei pentru cubuletele din piept de pui. Le rumenim un pic impreuna cu un amestec de mix de legume deshidratate si un praf de sare si condimente.

Scoatem cu grija cuibul de fasole verde din castronel, asezam in el un strat de legume trase la tigaie si deasupra cubuletele din piept de pui. Este delicios si poate fi servit si la o masa festiva.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021067 (s)