News Flash:

Fasole verde cu nuci si branza albastra

23 Aprilie 2013
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline extra virgin
30 g nuci tocate fin
35 g pesmet
200 g fasole verde plata
1 lingurita suc de lamaie
100 g branza albastra

Mod de preparare:

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare la foc mediu si prajeste nucile si pesmetul aproximativ 2-3 minute. Pune fasolea verde taiata pe jumatate in apa cu putina sare si las-o sa fiarba 5-6 minute, apoi pune-o la scurs. Fasolea verde italieneasca se serveste calda, stropita cu suc de lamaie si si presarata cu branza albastra si nuci.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesmet branza albastra tigaie mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2553 viz    0 com
932 viz    0 com
2268 viz    0 com
2470 viz    0 com
1980 viz    0 com
1283 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013700 (s)