News Flash:

Fasole verde cu carne de pui

26 Septembrie 2013
1490 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr fasole verde proaspata sau congelta
200 gr piept de pui
usturoi
1 ceapa
sare

Mod de preparare:


Fasolea daca este verde se curata de capete se spala si se rupe in jumatati. Pieptul de pui se spala, se taie apoi impreuna cu ceapa taiata se caleste 1-2 minute, se adauga si fasolea verde, se mai calesc impreuna inca 2-3 minute apoi se pune o cana cu apa, se lasa la fiert pana se inmoaie fasolea, se potriveste de sare iar cand scade apa se adauga si usturoiul dupa gust.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019312 (s)