News Flash:

Fasole scazuta cu mamaliguta

26 Aprilie 2011
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole scazuta cu mamaliguta
Ingrediente: - 1 kg fasole galbena congelata - 2 cepe - 1 capatana usturoi - ulei - sare si piper Mod de preparare: Se fierbe fasolea in apa cu sare. Se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste un pic dupa care se adauga usturoiul curatat si pisat numai jumatate din cantitate, se lasa 1 min sa se caleasca cu ceapa, dupa care se adauga fasolea scursa de apa, se lasa 5 min, apoi  se adauga si restul de usturoi si se mai lasa 3 min. Se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastai alimentatie sanatoasa mamaliga branza feta ciolan afumat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1152 viz    0 com
2119 viz    0 com
2668 viz    0 com
1042 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014952 (s)