News Flash:

Fasole scazuta

9 Noiembrie 2011
1720 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole scazuta
Ingrediente: 300 g fasole (boabe mari) 1 lingura zarzavat de ciorba 1 ceapa 1 foaie de dafin 1 lingura sos iute 1 lingura pasta de tomate (sau un paharel de suc de rosii) 50 ml ulei patrunjel verde marar cimbru sare Mod de preparare: Fasolea se pune la inmuiat de cuseara. A doua se fierbe cate 5 minute si se schimba apa de 3-4 ori, dupa care se fierbe 20 minute intr-o oala sub presiune. Se caleste ceapa, se adauga fasolea, zarzavatul, sosul iute, putina zeama in care a fiert fasolea, apoi se lasa sa scada. Se adauga pasta de tomate sau sucul de rosii, se condimenteaza si se presara cu verdeata. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta retete vegetariene ardei umpluti patrunjel verde marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1906 viz    0 com
1203 viz    0 com
1285 viz    0 com
3289 viz    0 com
2108 viz    0 com
2320 viz    0 com
1135 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018581 (s)