News Flash:

Fasole rosii cu legume

30 Ianuarie 2013
1695 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 grame fasole rosie din conserva
2 morcovi
1 telina
1 pastarnac
1 radacina de patrunjel
1 sfecla rosie
1 legatura marar
1 fir de praz
1 lingurita boia iute
ulei de masline
2 catei de usturoi
100 ml ulei
otet balsamic
sare
piper
 
Mod de preparare:
 
Taie toate legumele in cubulete mici si caleste-le intr-o tigaie cu ulei incins. Cand s-au inmuiat adauga usturoiul, prazul si boiaua. Asezoneaza cu sare si piper. Transfera legumele intr-un bol si amesteca-le cu fasolea rosie bine scursa. Adauga putin ulei de masline si otet balsamic si amesteca usor. Inainte de a servi, presara pe deasupra mararul tocat.
Fasolea cu legume se serveste cu paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi telina pastarnac sfecla rosie legatura marar boia iute ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6888 viz    0 com
12611 viz    0 com
1915 viz    0 com
2391 viz    0 com
2753 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022120 (s)