News Flash:

Fasole prajite

26 Aprilie 2011
1739 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole prajite1
Ingrediente: - 500 g fasole - 1 morcov - patrunjel verde - 1 ceapa - ulei - sare dupa gust - 200 m supa de legume - 2 linguri pasta de tomate Mod de preparare: Se fierb fasolele in apa cu sare,  se schimba de 2 ori apa. Se curata ceapa si se caleste, se adauga morcovul dat prin razatoare, pasta de tomate. Se adauga o cana de supa de legume, se adauga fasolele si se lasa sa fiarba impreuna. Cand a scazut aproape toata supa se adauga sare dupa gust si patrunjel tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1081 viz    0 com
2217 viz    0 com
3384 viz    0 com
1372 viz    0 com
1028 viz    0 com
1849 viz    0 com
1364 viz    0 com
1768 viz    0 com
1128 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1873 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019396 (s)