News Flash:

Fasole de post

14 Noiembrie 2011
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Fasole de post
Ingrediente: 300 g fasole fiarta o ceapa o lingura mustar o ingura sos iute o lingura pasta de tomate 50 ml ulei piper sare Mod de preparare: Prima data se caleste ceapa, apoi se adauga fasolea fiarta, sosul iute si mustarul si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa se omgenizeze sosul, se pune pasta de tomate si se mai lasa 5 minute la foc mic. Se poate servi cu mamaliga si muraturi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive retete vegetariene branza feta ceapa ciuperci marinate ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2157 viz    1 com
1216 viz    0 com
1423 viz    0 com
3036 viz    0 com
1154 viz    0 com
1531 viz    0 com
1288 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2150 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020054 (s)