News Flash:

Fasole de post

14 Noiembrie 2011
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole de post
Ingrediente: 300 g fasole fiarta o ceapa o lingura mustar o ingura sos iute o lingura pasta de tomate 50 ml ulei piper sare Mod de preparare: Prima data se caleste ceapa, apoi se adauga fasolea fiarta, sosul iute si mustarul si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa se omgenizeze sosul, se pune pasta de tomate si se mai lasa 5 minute la foc mic. Se poate servi cu mamaliga si muraturi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive retete vegetariene branza feta ceapa ciuperci marinate ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2130 viz    1 com
1171 viz    0 com
1372 viz    0 com
2976 viz    0 com
1111 viz    0 com
1490 viz    0 com
1238 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020325 (s)