News Flash:

Fasole cu sos si curry

2 Decembrie 2011
1834 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole cu sos si curry
Ingrediente: 300 g fasole boabe 3 cepe un morcov 2 linguri sos iute un praf de curry o foaie de dafin cimbru piper sare patrunjel verde frunze de telina 250 ml suc de rosii 50 ml ulei Mod de preparare: Se pune fasolea de cu seara la inmuiat. A doua zi se schimba apa, iar apoi se pune la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se pune o ceapa tocata marunt, boabe de piper si o foaie de dafin. Pentru sos trebuie sa calim celelalte doua cepe si morcovul dat pe razatoarea fina. Dupa putin timp se adauga sucul de rosii si sosul iute si se lasa pe foc pana se ridica uleiul la suprafata. Dupa ce fasolea a fiert, se amesteca cu sosul obtinut, se potriveste de condimente si se presara verdeata. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive retete vegetariene dafin patrunjel ciuperci marinate ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1077 viz    0 com
1366 viz    0 com
1167 viz    0 com
2815 viz    0 com
1252 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020177 (s)