News Flash:

Fasole cu rondele de ceapa

19 Aprilie 2011
1338 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole cu rondele de ceapa
Ingrediente: - 800 g fasole alba - 4 cepe albe mari - 4 linguri ulei - 1 lingura faina - 1 lingura malai - 200 g suc de rosii - 1 legatura marar - 1 foaie de dafin - sare - piper. Mod de preparare: 1. Curatati ceapa si taiati-o in rondele cu grosimea de 0,5 mm. 2. Treceti rondelele printr-un amestec obtinut din faina alba, malai, sare si piper. 3. Prajiti in ulei fierbinte rondelele de ceapa infainate, pe ambele parti si scoateti-le pe servetele pentru a absorbi grasimea de prisos. 4. Pisati usturoiul si caliti-l in ulei. 5. Cand incepe sa se ingalbeneasca, adaugati fasolea alba, foaia de dafin, sucul de rosii si mararul tocat marunt. 6. Tineti vasul la foc potrivit, 10 minute, acoperit, apoi lasati-l in repaus 10 minute inainte de servire. 7. Puneti fasolea in farfurii si repartizati egal si rondelele de ceapa. 8. Ornati cu cate o ramurica de marar fiecare portie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa alba branza feta ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1887 viz    0 com
1290 viz    0 com
5684 viz    0 com
1371 viz    0 com
1763 viz    0 com
1593 viz    0 com
3129 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1807 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019037 (s)