News Flash:

Fasole cu costita

9 Iunie 2014
1425 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg fasole boabe
800 gr costita cu os
5 rosii
piper dupa gust
marar verde
sare
100 ml ulei

Mod de preparare:

Fasolea se spala bine si se pune la fiert. Se schimba apa de 3 ori pana la fierberea finala. Separat rosiile se taie cubulete si se calesc in uleiul incins, se adauga apoi costita portionata, 300 ml apa fierbinte si se lasa la inabusit 10-15 minute, daca este nevoie se mai adauga apa fierbinte. Dupa acest timp adauga fasolea scursa, amestecam si lasam sa mai fiarba maxim 10 minute. Se adauga sare, piper dupa gust si marar proaspat taiat marunt.

sursa: descoperabucovina
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fasole retete costita fasole costita retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1119 viz    0 com
1608 viz    0 com
1673 viz    0 com
1106 viz    0 com
1676 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018538 (s)