News Flash:

Fasole cu costita

9 Iunie 2014
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg fasole boabe
800 gr costita cu os
5 rosii
piper dupa gust
marar verde
sare
100 ml ulei

Mod de preparare:

Fasolea se spala bine si se pune la fiert. Se schimba apa de 3 ori pana la fierberea finala. Separat rosiile se taie cubulete si se calesc in uleiul incins, se adauga apoi costita portionata, 300 ml apa fierbinte si se lasa la inabusit 10-15 minute, daca este nevoie se mai adauga apa fierbinte. Dupa acest timp adauga fasolea scursa, amestecam si lasam sa mai fiarba maxim 10 minute. Se adauga sare, piper dupa gust si marar proaspat taiat marunt.

sursa: descoperabucovina
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fasole retete costita fasole costita retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1057 viz    0 com
1494 viz    0 com
1622 viz    0 com
1079 viz    0 com
1608 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013983 (s)