News Flash:

Fasole cu ciolan afumat

2 Decembrie 2016
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

400 gr fasole alba
1/4 telina
2 lingurite boia afumata
1 ceapa alba, tocata
1 ardei iute, tocat
1 morcov
1 radacina pastarnac
1 kg de ciolan afumat
2 foi de dafin
1 lingurita cimbru uscat
800 gr rosii in conserva, cubulete
2 catei de usturoi, pisati
1 legatura de patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:

Fierbe fasolea in apa cu sare pana cand este pe jumatate facuta. Schimba-i apa si pune-o din nou la fiert impreuna cu foile de dafin, cimbrul si o lingurita de sare. Dupa ce da in clocot adauga morcovul, telina si pastarnacul.
Dupa 10 minute de fiert adauga ciolanul afumat, taiat bucatele si lasa-l sa fiarba pana este bine patruns.

Separat, intr-o tigaie cu putin ulei adauga ceapa tocata marunt si ardeiul iute si caleste-le bine pana cand se inmoaie. Adauga-le apoi in fasole si toarna rosiile peste. Amesteca bine si lasa sa fiarba totul pana cand legumele si carnea sunt bine fierte. Daca este necesar se poate completa cu apa.

Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Stinge focul si adauga patrunjelul tocat.
Serveste fasolea cu ciolan afumat, fierbinte, alaturi de un pahar de vin si o salata de muraturi.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole ciolan iahnie fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013338 (s)