News Flash:

Fasole cu carnati

2 Mai 2011
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole cu carnati
Ingrediente: - 500 g fasole - 1 morcov mare - 1 felie telina - 1 patarnac - 1 patrunjel - 1 ceapa - 3-4 foi de dafin - 6 catei de usturoi - sare - piper - 2 linguri boia - carnati afumati de casa Mod de preparare: Fasolea se spala si se lasa peste noapte la inmuiat in apa. A doua zi se arunca apa in care a stat fasolea si se pune fasolea la fiert in alta apa. Punem fasolea in apa abia cand apa incepe sa fiarba. Dupa ce da in clocot aruncam apa si pune dinou fasolea la fiert in alta apa. Fierbem fasolea impreuna cu foile de dafin. Curatam si tocam legumele si le calim in putin ulei pana cand se inmoaie putin, punem si boia si apoi turnam totul peste fasolea din oala. Adaugam si carnatii taiati si usturoiul tocat. Lasam sa fiarba la foc potrivit pana cand fasolea este fiarta bine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1095 viz    0 com
5835 viz    0 com
1465 viz    0 com
4468 viz    0 com
1306 viz    0 com
4268 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014511 (s)