News Flash:

Fasole cu carnati

26 Aprilie 2011
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole cu carnati
Ingrediente: - 1 kg fasole - 1 ceapa - sare dupa gust - condimente - 2 linguri pasta de tomate - marar - 2 carnati - piper - oregano Mod de preparare: Se fierbe fasolea in apa cu sare. Dupa ce a fiert se scurge de apa si se trece pe sub un jet de apa. Se caleste o ceapa se adauga pasta de tomate,  se mai lasa 1 min dupa care se adauga fasolea si apa dupa preferinta. Se adauga carnati taiati felii, se adauga si restul ingredientelor, se lasa sa fiarba cateva clocote dupa care se poate servi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4816 viz    0 com
1275 viz    0 com
2868 viz    0 com
1250 viz    0 com
1175 viz    0 com
2796 viz    0 com
15681 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011650 (s)