News Flash:

Fasole cu carnaciori II

2 Mai 2011
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole cu carnaciori II
Ingrediente: - 1/2 kg de fasole - 1 ceapa - 1 morcov - 1 radacina de telina mica - 500 g carnaciori de porc + vita - 2 linguri pasta de tomate - cimbru uscat - sare Mod de preparare: Fasolea o tinem in apa rece cateva ore. Pregatim o oala in care punem fasolea la fiert. Apa se schimba de cateva ori (3-4 ori). Ultima oara cand schimbam apa vom adauga legumele date pe razatoare si lasam sa fiarba in continuare. Intr-o craticioara punem carnaciorii taiati micut la prajit in putin ulei. Vom adauga fasolea peste carnaciorii prajiti, punem pasta de tomate, cimbrul, potrivim de sare, mai lasam 10 minute pana se leaga sosul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5835 viz    0 com
1465 viz    0 com
4468 viz    0 com
1306 viz    0 com
4267 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013317 (s)