News Flash:

Fasole cu afumatura

1 Iunie 2012
1380 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Fasole scazuta cu afumatura
Ingrediente:

scarita de porc
fasole
morcov
telina
cartof
ceapa
ulei
boia iute
delikat
sare

marar

Mod de preparare:


Fasolea am lasat-o de seara pana a doua zi, in apa rece. A doua zi, am spalat bine fasolea care sa umflat, dublandu-si volumul, si am pus-o la fiert in apa colocotita, schimband trei ape.
In ultima apa am pus morcovul, cartoful, telina si ceapa mica, taiate bucati, si am lasat sa fiarba.
Intr-o alta cratita am calit in ulei ceapa cea mare tocata marunt. Cand s-a inmuiat am adaugat boia iute si bucatile de scarita. Am adaugat fasolea fiarta pe jumatate si zeama cat sa acopere. Am taiat si morcovul rondele si l-am adaugat la mancarica.
Cand fasolea a fost fiarta, am pus sucul de rosii si am potrivit de sare si delikat. Am mai lasat cateva minute, apoi am adaugat mararul tocat marunt. Am acoperit cu capac pentru ca aromele sa se imbine. Se poate servi cu paine intermediara de casa si conopida acra.
Fasole scazuta cu afumatura pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

marar paine intermediara conopida
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1974 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016984 (s)