News Flash:

Fasole Borlotti in sos de rosii cu mamaliguta

23 Martie 2017
2285 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 jumatate de ceapa medie tocata
1 bulb mediu de chimen dulce, taiat feliute
3 catei de usturoi tocati marunt
4 lingurite oregano tocat
putin ardei rosu iute
sare dupa gust
1 morcov mic decojit si ras
800 de grame de rosii pasate la cutie
piper proaspat macinat
500-600 g de fasole Borlotti
patrunjel verde
1 litru de apa
1 lingurita de sare
doua linguri de ulei
350 g de malai

Citeste si cum se prepara Salata de post, cu fasole si porumb

Mod de preparare:

Intr-o tigaie adanca, incinge o lingura de ulei si apoi adauga ceapa, chimenul, usturoiul, 2 lingurite de oregano, ardeiul iute pisat si putina sare. Amesteca pana legumele sunt moi, timp de cateva minte. Pune morcovul si sosul de rosii.

Da aragazul la foc mic si lasa sa fiarba pana cand rosiile se separa de ulei. Asta inseamna vreo 2 ore. Adauga ultimul oregano, sare si piper dupa gust. La sfarsit, pune si fasolea si continua sa fierbi la foc mediu timp de 5 minute.
Servestea fasolea alaturi de mamaliguta calda, turnata in farfurie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole borlotti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017545 (s)