News Flash:

Fasole boabe pe pat de salata

15 Aprilie 2011
1850 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole boabe pe pat de salata
Ingrediente: 1 cana fasole boabe mare (lasata la umflat, in apa, din seara precedenta) 2 cepe 1 catel usturoi, mic 2-3 linguri bulion cateva frunze de dafin 1 legatura mica patrunjel sare, ulei, piper, boia de ardei 1 foaie mare de salata verde, bucati de ardei gras Mod de preparare: Ceapa alba se toaca foarte marunt, la fel si usturoiul si se calesc in putin ulei incins. Fasolea se spala in 2 ape, apoi se pune la fiert si se spumeaza, lasandu-se pana este fiarta aproape complet. Se adauga ceapa si usturoiul prajite, sare, boia de ardei, piper si bulion si se mai lasa 15-20 de minute, la foc mic. Se aseaza fasolea pe un platou, pe frunza de salata verde si se presara verdeata toccata marunt, iar alaturi se pun bucati de ardei gras.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta masline negre
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1790 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020267 (s)