News Flash:

Fasole batuta

19 Octombrie 2011
1653 Vizualizari | 0 Comentarii
Fasole batuta
Ingrediente: 300 g fasole uscata 2 lingura pasta de tomate 1 pastarnac 1 morcov 4 cepe 1 lingura concentrat de legume piper sare Mod de preparare: Prima data se spala fasolea si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se scurge apa si se pune din nou la fiert in alta apa. Peste fasole se adauga o ceapa taiata marunt, morcovul si pastarnacul ras prin razatoarea mica. Cand e aproape gata se pune si concentratul de legume. Fasolea se scurge de zeama (numai daca are prea multa), se pune in blender si se mixeaza pana devine o pasta. Se adauga sare (daca e nevoie) si usturoi dupa gust. Separat se face sosul (prajeala) din 3 cepe taiate joulien, care se prajesc in putin ulei pana se inmoaie bine, se adauga pasta de tomate se sareaza si pipereaza dupa gust. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta retete vegetariene ardei umpluti fasole clatita ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1147 viz    0 com
2412 viz    0 com
2858 viz    0 com
1074 viz    0 com
2129 viz    0 com
1651 viz    0 com
3664 viz    0 com
1963 viz    0 com
1122 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018860 (s)