News Flash:

Farfallele cu sos de ciuperci

11 Iulie 2013
1322 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g farfalle
1 lingura de unt
250 g ciuperci
1/2 cana de ceapa tocata
1 lingura de usturoi tocat
1 lingurita si un sfert de sare
1/4 lingurita de piper negru
1/4 ceasca de vin alb
2/3 ceasca de frisca
1/2 ceasca de branza
2 linguri de patrunjel tocat

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert pentru aproximativ 10 minute cu putina sare. Topeste untul intr-o tigaie mai mare si adauga peste el ciupercile, ceapa, sarea si piperul si lasa-le la foc mic circa 12 minute.
Adauga apoi vinul, lasa compozitia sa fiarba inca 2 minute, apoi pune in tigaie si pastele scurse, frisca, branza si 2 linguri de patrunjel.
Farfallele cu sos de ciuperci se servesc calde, presarate cu patrunjel tocat marunt deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

farfalle ciuperci ceapa tocata usturoi tocat piper negru vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015641 (s)