News Flash:

Farfalle cu ton maruntit

19 Decembrie 2011
1994 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu ton maruntit
Ingrediente:

250 g farfalle
1 cutie de ton
5 catei de usturoi
1 ceapa
busuioc
200 ml suc de rosii
sare
ulei

Mod de preparare:


Prima data se pune apa cu sare la fiert. In momentul in care incepoe sa dea in clocot, se pun pastele farfalle si se lasa la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. In acest timp, se curata ceapa, se caleste, se adauga tonul si sucul de rosii si se mai lasa pe foc in jur de 5 minute. La final, se pun usturoiul, busuiocul si pastele, trecute pe sub un jet de apa rece. Se potriveste de sare si se serveste.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1023 viz    0 com
4334 viz    0 com
2200 viz    0 com
1049 viz    0 com
1957 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020204 (s)