News Flash:

Farfalle cu spanac si feta

8 August 2011
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu spanac si feta
Ingrediente: 400 g punga farfalle 200 g feta 100 g spanac 3 catei usturoi 2 linguri ulei de masline Pentru sos: 169 g unt 200 g smantana zeama de lamaie 4 galbenusuri un praf de sare Mod de preparare: Se fierb pastele al dente, se scurg si se lasa deoparte. Intr-o cratita se pun uleiul de masline, usturoiul tocat marunt si apoi spanacul. Se lasa la inabusit, cu capac, la foc foarte mic timp de 5 minute. Se adauga o nuca de unt si se lasa acoperit. Sos olandez: Se bat vartos galbenusurile cu smantana intr-o cratita pusa pe aburi. Pe focul cat mai mic se pune o tigaie si se topeste untul. Se toarna smantana cu galbenusurile, amestecand mereu, pana se obtine un sos dens. Se condimenteaza cu suc de lamaie si sare dupa gust. Se unge o tava cu unt, se pun farfallele, apoi branza feta cubulete, sosul si spanacul din loc in loc. Se da pentru 20 de minute la cuptor la foc iute (200 grade), dupa care se scoate si se serveste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene susan alb spanac smantana galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

895 viz    0 com
970 viz    0 com
909 viz    0 com
1485 viz    0 com
1059 viz    0 com
1602 viz    0 com
1053 viz    1 com
1620 viz    0 com
1448 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012720 (s)