News Flash:

Farfalle cu spanac si feta

8 August 2011
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Farfalle cu spanac si feta
Ingrediente: 400 g punga farfalle 200 g feta 100 g spanac 3 catei usturoi 2 linguri ulei de masline Pentru sos: 169 g unt 200 g smantana zeama de lamaie 4 galbenusuri un praf de sare Mod de preparare: Se fierb pastele al dente, se scurg si se lasa deoparte. Intr-o cratita se pun uleiul de masline, usturoiul tocat marunt si apoi spanacul. Se lasa la inabusit, cu capac, la foc foarte mic timp de 5 minute. Se adauga o nuca de unt si se lasa acoperit. Sos olandez: Se bat vartos galbenusurile cu smantana intr-o cratita pusa pe aburi. Pe focul cat mai mic se pune o tigaie si se topeste untul. Se toarna smantana cu galbenusurile, amestecand mereu, pana se obtine un sos dens. Se condimenteaza cu suc de lamaie si sare dupa gust. Se unge o tava cu unt, se pun farfallele, apoi branza feta cubulete, sosul si spanacul din loc in loc. Se da pentru 20 de minute la cuptor la foc iute (200 grade), dupa care se scoate si se serveste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene susan alb spanac smantana galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

944 viz    0 com
1020 viz    0 com
946 viz    0 com
1503 viz    0 com
1111 viz    0 com
1643 viz    0 com
1080 viz    1 com
1649 viz    0 com
1479 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018872 (s)