News Flash:

Farfalle cu somon

11 August 2011
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu somon
Ingrediente: 180 g farfalle 20 g unt 1 ceapa 100 g somon afumat 2 linguri de ulei de masline 1 lingura de zeama de lamaie 4 linguri de smantana sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa plata circa 12 minute, se scurg de zeama si se pun intr-un castron cu unt. Ceapa se toaca subtire, somonul se taie fasii. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se calesc ceapa cu somonul in jur de cinci minute. Se adauga zeama de lamaie si la sfarsit smantana. Se toarna peste farfalle si se amesteca bine. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine italiana paste retete vegetariene smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4795 viz    0 com
1207 viz    0 com
1031 viz    0 com
1214 viz    0 com
2522 viz    0 com
1167 viz    0 com
941 viz    0 com
1355 viz    0 com
1130 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019060 (s)