News Flash:

Farfalle cu salam picant

20 Iulie 2011
2948 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu salam picant
Ingrediente: 1 pachet paste farfalle 300 g salam uscat si picant 1 ardei 3 fire usturoi verde 1 cutie rosii bucati in bulion 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru verde Mod de preparare: Se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet. Salamul se taie felii si se prajeste pe ambele parti, rezultand niste cosulete, care apoi se taie in doua, ca niste petale. Ardeiul se taie julien si se caleste in ulei, apoi se adauga usturoiul tocat si rosiile. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se lasa sa scada putin. La final se pun salamul si pastele si se amesteca. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar paste usturoi verde cimbru verde placinte carnaciori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

996 viz    0 com
5930 viz    0 com
1375 viz    0 com
1096 viz    0 com
1657 viz    0 com
874 viz    0 com
7502 viz    0 com
2434 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021157 (s)