News Flash:

Farfalle cu salam picant

20 Iulie 2011
2870 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu salam picant
Ingrediente: 1 pachet paste farfalle 300 g salam uscat si picant 1 ardei 3 fire usturoi verde 1 cutie rosii bucati in bulion 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru verde Mod de preparare: Se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet. Salamul se taie felii si se prajeste pe ambele parti, rezultand niste cosulete, care apoi se taie in doua, ca niste petale. Ardeiul se taie julien si se caleste in ulei, apoi se adauga usturoiul tocat si rosiile. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se lasa sa scada putin. La final se pun salamul si pastele si se amesteca. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar paste usturoi verde cimbru verde placinte carnaciori
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

961 viz    0 com
5547 viz    0 com
1324 viz    0 com
1044 viz    0 com
1568 viz    0 com
852 viz    0 com
7373 viz    0 com
2364 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013606 (s)