News Flash:

Farfalle cu rosii uscate si mazare

20 Iulie 2011
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu rosii uscate si mazare
Ingrediente: 200 gr paste farfalle 1 lingura ulei de masline 1 lingura unt 1 ceapa tocata 3 catei de usturoi taiati marunt maghiran 1 cana mazare 1/2 cana rosii uscate taiate fasii mici parmezan ras Mod de preparare: Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Intre timp, intr-o tigaie se incing uleiul, ceapa, usturoiul, maghiranul pana se inmoaie ceapa. Se adauga treptat cate putina apa sau zeama de supa, apoi se pun mazarea si rosiile. Se fierb pana se patrunde bine mazarea. Pastele se scurg si se amesteca cu untul pentru a nu se lipi unele de altele. Apoi se amesteca cu legumele, iar deasupra se presara parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar retete vegetariene placinte smantana fermentata copan
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2933 viz    0 com
985 viz    0 com
2010 viz    0 com
4388 viz    0 com
1184 viz    0 com
861 viz    0 com
1004 viz    0 com
2689 viz    0 com
1492 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014030 (s)