News Flash:

Farfalle cu rosii uscate si mazare

20 Iulie 2011
1388 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu rosii uscate si mazare
Ingrediente: 200 gr paste farfalle 1 lingura ulei de masline 1 lingura unt 1 ceapa tocata 3 catei de usturoi taiati marunt maghiran 1 cana mazare 1/2 cana rosii uscate taiate fasii mici parmezan ras Mod de preparare: Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Intre timp, intr-o tigaie se incing uleiul, ceapa, usturoiul, maghiranul pana se inmoaie ceapa. Se adauga treptat cate putina apa sau zeama de supa, apoi se pun mazarea si rosiile. Se fierb pana se patrunde bine mazarea. Pastele se scurg si se amesteca cu untul pentru a nu se lipi unele de altele. Apoi se amesteca cu legumele, iar deasupra se presara parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar retete vegetariene placinte smantana fermentata copan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3090 viz    0 com
1033 viz    0 com
2090 viz    0 com
4473 viz    0 com
1225 viz    0 com
895 viz    0 com
1056 viz    0 com
2748 viz    0 com
1526 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020299 (s)