News Flash:

Farfalle cu piept de pui crocant

8 Noiembrie 2011
2393 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu piept de pui crocant
Ingrediente: 400 g farfalle un piept de pui 2 linguri faina pesmet un ou condimente Pentru sos: 3 linguri cu smantana 6-7 linguri suc de rosii 3-4 catei de usturoi condimente Mod de preparare: Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri. Oul se bate cu faina, apoi cu condimente dupa gust: sare, piper, boia dulce, busuioc si marar uscat, vegeta. Pesmetul se amesteca cu diverse ierburi aromate (busuioc, menta, patrunjel, marar). Se ia fiecare fasie de piept de pui, se trece prin amestecul de ou, dupa care se tavalesteprin pesmetul aromat. Se prajeste in ulei incins pana devin usor crocante. Se scot pe servete de hartie. Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se clatesc in mai multe ape reci, dupa care se amesteca cu putin ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele. Se prajeste usturoiul taiat feliute in 3-4 linguri ulei, se adauga sucul de rosii si smantana. Se amesteca bine si se lasa pe foc pana se ingroasa putin. Se adauga si condimentele dupa gust (sare, vegeta, piper, boia dulce, boia iute, busuioc, patrunjel, marar, cimbru). La sfarsit se pun pastele si se amesteca foarte usor. Intr-o farfurie se pune un strat de paste in sos, se presara patrunjel verde tocat, iar deasupra se repartizeaza fasiile crocante de pui. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste nuci pecan pesmet smantana condimente
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1128 viz    0 com
1233 viz    0 com
1539 viz    0 com
2216 viz    0 com
1080 viz    0 com
1598 viz    0 com
1052 viz    0 com
1464 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015667 (s)