News Flash:

Farfalle cu mazare si parmezan

24 Noiembrie 2011
1398 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu mazare si parmezan
Ingrediente: 370 g paste farfalle 1 ceasca mazare congelata 1 ceasca parmezan dat prin razatoare 1 ceasca smantana 2 catei de usturoi zdrobit 3 dovlecei taiati feliute subtiri 1 lingurita coaja de lamaie rasa 1 lingura mustar 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Mai intai se fierb pastele in apa clocotita cu sare. Mazarea se pune in aceeasi oala la fiert cu 3 minute inainte ca pastele sa fie gata. Intre timp, se incinge ulei intr-o tigaie si se pune usturoiul la calit si se adauga si dovleceii. Se lasa 4 minute si se amesteca ocazional. Se adauga smantana, mustarul, coaja de lamaie si 2 linguri de parmezan in tigatie. Se mai lasa atoate ingredientele pe foc inca 2 minute. Se adauga apoi si pastele in tigaie si se adauga sare dupa gust. Se mai lasa 2 minute. Pastele se servesc cu parmezanul ramas. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar paste retete vegetariene somon sarmale smantana usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1061 viz    0 com
1367 viz    0 com
833 viz    0 com
862 viz    0 com
809 viz    0 com
1211 viz    0 com
1034 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018776 (s)