News Flash:

Farfalle cu feta si broccoli

19 Ianuarie 2012
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu feta si broccoli
Ingrediente:

400 g paste farfalle
500 g broccoli
125 g branza feta
ulei de masline
3 catei de usturoi zdrobiti

Mod de preparare:

Fierbem pastele in apa clocotita cu sare si adaugam si cu broccoli cu 4 minute inainte ca pastele sa fie gata. Se scurg de apa (pastram 100 ml apa) si se pun din nou in cratita. Intr-o tigaie incingem ulei si punem usturoiul la calit. Peste usturoi punem pastele, broccoli, branza feta si apa pastrata si se stropesc cu ulei de masline. Se serveste imediat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste farfalle broccoli branza feta usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014510 (s)