News Flash:

Farfalle cu dovlecei si rosii

13 Ianuarie 2012
2694 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g paste de tip fundita
2 dovlecei
3 rosii
optional 150 g sunca afumata
2 cepe
2 catei de usturoi
1/2 legatura de busuioc
putin ulei
piper
sare

Mod de preparare:

Punem apa la fiert intr-o oala mai mare. Dovleceii ii taiem in sfert pe lung si apoi in bucati mai mari. Rosiile le taiem cubulete. Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Adaugam usturoiul intreg si dovleceii si lasam sa se prajeasca. Scoatem usturoiul si il aruncam, apoi adaugam rosiile si potrivim de sare si piper.Lasam sa fiarba 5 minute. Punem pastele la fiert si cund sunt fierte “al dente” aruncam apa de pe ele si le amestecam cu legumele. Adaugam si busuiocul tocat si optional sunca taiata felii subtiri si prajita. Daca doriti puteti presara parmezan deasupra.
Farfalle cu dovlecei si rosii din imagini au fost pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


dovlecei rosii sunca afumata cepe usturoi busuioc ulei piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015629 (s)