News Flash:

Farfalle cu crochete de pui

8 August 2011
1635 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu crochete de pui
Ingrediente: 200 g farfalle Pentru sos: 4-5 linguri cu suc de rosii 2 catei de usturoi sare piper boia cimbru verde busuioc Pentru crochete: un piept de pui un cartof 2-3 linguri pesmet un ou un catel de usturoi sare piper marar patrunjel Mod de preparare: Carnea se toaca, apoi se amesteca cu cartoful ras si scurs de zeama, oul, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate marunt. Dupa gust se adauga sare, piper, iar la sfarsit pesmetul. Se amesteca bine si, in cazul in care compozitia este inca moale, se mai pune putin pesmet. Dupa aceea se formeaza bile mici, care se pun la prajit in ulei incins sau se introduc la cuptor. Sos: Usturoiul se taie felii subtiri si se prajeste in 2 linguri de ulei. Se adauga sucul de rosii si se lasa sa dea cateva clocote. Se potriveste gustul cu sare, piper. Se adauga cimbru verde, busuioc si pastele fierte separat 8-10minute in apa cu sare. Se amesteca usor, se lasa sa mai dea un clocot si se opreste focul. Pastele se servesc cu crochete de pui, si frunze de cimbru verde sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste carnaciori crochete nuci pecan pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1011 viz    0 com
894 viz    0 com
970 viz    0 com
909 viz    0 com
1485 viz    0 com
1059 viz    0 com
1602 viz    0 com
1053 viz    1 com
1619 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012097 (s)