News Flash:

Farfalle cu crochete de pui

8 August 2011
1714 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu crochete de pui
Ingrediente: 200 g farfalle Pentru sos: 4-5 linguri cu suc de rosii 2 catei de usturoi sare piper boia cimbru verde busuioc Pentru crochete: un piept de pui un cartof 2-3 linguri pesmet un ou un catel de usturoi sare piper marar patrunjel Mod de preparare: Carnea se toaca, apoi se amesteca cu cartoful ras si scurs de zeama, oul, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate marunt. Dupa gust se adauga sare, piper, iar la sfarsit pesmetul. Se amesteca bine si, in cazul in care compozitia este inca moale, se mai pune putin pesmet. Dupa aceea se formeaza bile mici, care se pun la prajit in ulei incins sau se introduc la cuptor. Sos: Usturoiul se taie felii subtiri si se prajeste in 2 linguri de ulei. Se adauga sucul de rosii si se lasa sa dea cateva clocote. Se potriveste gustul cu sare, piper. Se adauga cimbru verde, busuioc si pastele fierte separat 8-10minute in apa cu sare. Se amesteca usor, se lasa sa mai dea un clocot si se opreste focul. Pastele se servesc cu crochete de pui, si frunze de cimbru verde sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carnaciori crochete nuci pecan pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1081 viz    0 com
1010 viz    0 com
1107 viz    0 com
1014 viz    0 com
1554 viz    0 com
1209 viz    0 com
1726 viz    0 com
1180 viz    1 com
1696 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012374 (s)