News Flash:

Farfalle cu ciuperci

20 Iulie 2011
1623 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu ciuperci
Ingrediente: 1 punga paste farfalle 300 g ciuperci 400 g smantana busuioc oregano usturoi sare ulei apa Mod de preparare: Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Ciupercile se curata si se taie felii. Se pun intr-o tigaie ciupercile cu putin ulei, pana isi schimba culoarea, dupa care se adauga smantana, busuioc, oregano si usturoi pisat. Se amesteca toate si se pun peste pastele strecurate. Se presara patrunjel tocat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar retete vegetariene ciuperci smantana usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3092 viz    0 com
1033 viz    0 com
2090 viz    0 com
4475 viz    0 com
1225 viz    0 com
895 viz    0 com
1057 viz    0 com
2750 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013872 (s)