News Flash:

Farfalle cu ciuperci

20 Iulie 2011
1582 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle cu ciuperci
Ingrediente: 1 punga paste farfalle 300 g ciuperci 400 g smantana busuioc oregano usturoi sare ulei apa Mod de preparare: Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Ciupercile se curata si se taie felii. Se pun intr-o tigaie ciupercile cu putin ulei, pana isi schimba culoarea, dupa care se adauga smantana, busuioc, oregano si usturoi pisat. Se amesteca toate si se pun peste pastele strecurate. Se presara patrunjel tocat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar retete vegetariene ciuperci smantana usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2933 viz    0 com
985 viz    0 com
2010 viz    0 com
4388 viz    0 com
1184 viz    0 com
861 viz    0 com
1004 viz    0 com
2687 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014100 (s)